poster

Pas i mačka

El perro y el gato (2004)

animirani | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 8.1/10

Živahni pas i opuštena mačka uče djecu predškolskog uzrasta engleskom i španjolskom vokabularu u ovome zabavnom animiranom serijalu.
"Pas i mačka" nagrađivan je animirani serijal za djecu predškolske dobi koji podučava engleski mališane koji govore španjolski i španjolski mališane koji govore engleski. U seriji se pojavljuju živahni pas "El Perro" i opušteni mačak "El Gato", najbolji, dvojezični prijatelji. Koristeći vedre boje i modernu paletu, serijal zabavlja i uči ne samo djecu predškolskog uzrasta kojoj je izvorno namijenjen nego i odrasle skrbnike te stariju braću i sestre. Otkvačen humor i moderna animacija svidjet će se svim generacijama.

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Marvi Hammer (2003)

Danas
image
Marvi i njegovi prijatelji vode čitavu obitelj na obrazovno i zabavno putovanje, dajući i starijima i mladima priliku da saznaju više o našoj Zemlji i njezinim...

A je to (1976)

Danas
image
Crtani film A je to! , poznat još kao Pat i Mat, jedan je od najvoljenijih crtanih filmova svih vremena nastao u Čehoslovačkoj davne 1976. godine. Dva komična...

Wacky Races (2017)

Danas
image
A reboot of the "1968" Hanna-Barbera Classic "Wackey Races" That updates the formula for a new Generation while still retaining the classic feel of the original.

Nella, viteška princeza (2017)

Danas
image
Follows the adventures of Nella, a brave princess who turns into a princess knight.
TOP LISTE

Prijavi se