"Planet Dinosaur" donosi vam priču o dinosaurima, nevjerojatnim bićima koja su nekada hodala Zemljom. Od najveće ubojice, Spinosaurusa do morskog čudovišta, Predatora X i kanibalnog Majunasaurusa, dinosauri su nedvojbeno najopasnija i najbizarnija stvorenja koja možemo zamisliti. Vrhunska BBC-jeva produkcija vratit će vas u doba kada su oni vladali svijetom, a realna 2D i 3D grafika stvorit će dojam kao da hodate među tim zastrašujućim gigantima.
"Planet Dinosaur 2D" nastala je 2001. godine i prikazuje više od 50 različitih prethistorijskih vrsta te njihov način života i obitavalište. Upoznat ćete najveće i najteže vrste dinosaura, vidjeti kako su preživljavali i prilagođavali se promjenama najneobičniji primjerci ovih čudnovatih bića te ćete ući u svakodnevicu zadnje generacije najsmrtonosnijih reptila.
Nakon toga "Planet Dinosaur 3D" kroz revolucionarnu stereoskopsku produkciju donosi uzbudljivo i realistično putovanje u izgubljeni svijet. Izvrsnom 3D grafikom ova BBC-jeva dokumentarna serija jedan je od najambicioznijih animiranih programa koji su ikada emitirani na televiziji. Svaki detalj ovih izvanrednih životinja rekreiran je u digitalnoj produkciji koja pomiče granice 3D emitiranja.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.