Prvi put na televiziji pustolov Ben Fogle prati priče i prekretnice u životu pojedinih, označenih gnuova tijekom njihove nevjerojatne velike migracije: godišnjeg puta dugačkog 650 km, od ravnica Serengetija u Tanzaniji do planinskih visoravni rezervata Maasai Mara u Keniji, i natrag.
Svake godine više od dva milijuna gnuova kreće na ovo epsko putovanje, a ove će ih godine Ben pratiti skoro 12 mjeseci na putu od njihovih rodnih ravnica i šuma, kroz kišnu sezonu i sezonu parenja, sve do opasnog prijelaza rijeke Mara. Ben će usput upoznati ljude čija je prošlost i sadašnjost isprepletena s ovim godišnjim seobama: od nomadskih stočara plemena Masai i lovaca plemena Hadza, do poljoprivrednika čije usjeve uništavaju slonovi i naoružani čuvari nacionalnih parkova koji se bore s krivolovcima.
Pridružite se Benu dok bude pratio tragove kopita, šapa i koraka životinja i ljudi, koji su sastavni dio velike migracije, i doživjet ćete jedan od najljepših prirodnih fenomena na svijetu iz doista jedinstvene perspektive.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.