“Kada sam se nagodio da postanem doušnik, uradio sam to da bih spasao sebe. Ali, sledeće tri godine, hapšenje ovih loših momaka, postala je moja lična misija. To je bila moja prilika da se iskupim za greške, počinjene u prošlosti. Ali, za to sam platio previsoku cenu.”
Ovim rečima započinje priča o Čarlsu Falku.
Falko je bio diler droge koji je, pošto je uhapšen, dobio ultimatum: dvadeset godina zatvora ili će postati policijski doušnik i infiltrirati se u jednu od najozloglašenijih bajkerskih bandi.
Falko prihvata ponudu i sledeće tri godine provodi kao član grupe Vagos, kriminalne organizacije motociklista.
Njegov posao podrazumeva stalno prikupljanje dokaza kako bi, na kraju, omogućio hapšenje članova bande. Pritom, živi u lažima i stalnom strahu da ne bude otkriven i ubijen.
Svaka epizoda otkriva jedan deo Falkovog puta: od njegovog hapšenja, trenutka kada se prvi put upoznaje sa članovima bande, zatim postaje njihov član, njegovo napredovanje u hijerarhiji, skoro sve do samog vrha.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.