Nova tjedna mozaično-informativna emisija Špica, riva, korzo subotom od 12.30 do 14.00 izravno iz Bogovićeve ulice u Zagrebu s Martinom Validžić i Danijelom Despotom vodi gledatelje u središte društvenoga života u pet hrvatskih gradova.
Svake subote u isto vrijeme HRT-ovi reporteri, poznati po svojoj neposrednosti i osobnosti, javljat će se iz gradskih središta prenoseći atmosferu života subotom u cijeloj Hrvatskoj. Urednici najavljuju opuštene i pomalo neformalne razgovore iz studija kao i stalnu komunikaciju s prolaznicima, a bit će tu i scena iza kamere jer će voditelji razgovarati i s kamermanima i ekipom u režiji.
U zagrebačkoj Bogovićevoj ulici očekuju se i glazbenici, plesači, žongleri...
U rubrici Gastro kutak reporter Frano Ridjan s poznatim osobama uživo sa zagrebačkoga Dolca predložit će i demonstrirati kuhanje brzoga ručka za sve one koji subotom malo duže ostanu na špici pa u zadnji čas moraju smisliti subotnji ručak. Sudar svjetova su reportaže u kojima Andrea Buča spaja svjetove tradicije i suvremenih trendova. U rubrici Ljepota iz kuhinje predstavit ćemo recepte i trikove kako napraviti kozmetiku ili zdravi pripravak u kućnoj radinosti, a demonstrator će biti osobni trener i savjetnik u prehrani Jurica Grosinger.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.