Smješten u srcu losanđeleskog Zapadnog Holivuda, The Abbey važi za „najbolji gej bar na svetu“, jer to je institucija gdje su etikete nevažne, najbitnije je da svi budu prihvaćeni, bez obzira na svoju seksualnu orijentaciju, a dolaze da budu viđeni i da se druže sa poznatima.
Predstavljajući jedan od najrazuzdanijih noćnih klubova u Los Anđelesu, tim zaposlenih, kojima kajanje nije ni na kraj pameti, oličava mentalitet bez predrasuda koji krasi The Abbey, istovremeno stvarajući okruženje u kome su svi dobro došli. Predvođeni vlasnikom David-om Cooley-jem, spretno osoblje kluba brine se da svojim VIP gostima i poznatim ličnostima obezbjedi prvoklasnu uslugu, dok se privatno nose sa sopstvenim emocionalnim dramama, različitom seksualnom orijentacijom i ostvarenjem sopstvenih holivudskih snova. Ova ekipa razuzdanih i nepredvidljivih likova dokazuje da nije sve u poslu jer se oni bolje zabavljaju od svojih poznatih pokrovitelja.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.