Hit the Road

Hit the Road (2017)

komedija | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

Ovo je priča o najvećem porodičnom bendu za koji još niste čuli! Ova haotična i disfunkcionalna porodica puna budućih pop/rok zvezda putovaće državom u kamperu i time žrtvovati privatnost, udobnost i dostojanstvo. Pokušaće da uravnoteže potrebe benda i potrebe porodice ali uvek će pogrešno postupiti. I pored sveukupnog haosa, ništa ih neće zaustaviti da zauzmu svoje mesto u pop istoriji.

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Binny i duh (2013)

četvrtak
image
A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.

Bella i Buldozi (2015)

četvrtak
image
Follows a perky head cheerleader named Bella whose life in Texas takes an unexpected twist when she becomes the new quarterback for her school team, the Bulldogs.

Mike i Molly (2010)

četvrtak
image
Mike Biggs (Gardell) je dobroćudni policajac koji iskreno želi smršaviti. Njegov partner je Carl McMillan (Wilson), mršav i brbljav lik koji ga stalno ohrabruje...

Lude 70-e (1998)

četvrtak
image
Smještena u eru prstena raspoloženja i poliestera 1970-ih, ova serija je retro-trendi situacijska komedija o eklektičnoj skupini prijatelja na pragu odraslosti....
TOP LISTE

Prijavi se