Ljetni kamp francuska je serija za mlade, čiji su autori Didier Le Pecheur i Dominique Ladoge.
Morgane Kemener vraća se u ljetni kamp u Embrunsu jer joj je otac Victor završio u bolnici pa ga trenutačno ne može voditi. Iako voditeljica Capucine uz pomoć animatora Drissa, Edgara, Thiphaine i Loica (Morganeine mladenačke ljubavi) čini sve kako bi obuzdala djecu, u kampu vlada opći kaos. Morgane stoga prihvaća zamijeniti oca, ali samo na tjedan dana.
U ljetnom kampu u Embrunsu ništa nije kako bi trebalo biti. Otkako je direktor Victor Kemener završio u bolnici, djeca su preuzela vlast i imaju glavnu riječ. Voditeljica Capucine Kabik nije dorasla situaciji. Ne znajući kako se iz svega izvući, odluči u pomoć pozvati Victorovu kćer Morgane koja, iako već godinama ne razgovara s ocem, prihvati vratiti se u Embruns. Odmah po dolasku Morgane uviđa razmjere štete pa prihvati na tjedan dana zamijeniti oca na čelu kampa. No u ekipi je i Loic, njezina prva ljubav. Usto, u kamp iznenada dolazi i Thomas, muškarac s kojim se netom razišla. Sve će joj to otežati život.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.