Dokumentarna serija U potrazi za svetim bavi se različitim vidovima svetoga u suvremenom svijetu, nastojeći pronaći odgovore na pitanja o tome gdje se tragovi svetoga vide i kako oni utječu na živote ljudi.
Serija se sastoji od sedam epizoda koje su samostalne tematske cjeline, ali istodobno i dijelovi jedinstvene priče koju sve zajedno tvore.
Naslovi epizoda: Sveti nemir, Skriveno lice Boga, Svetost života, Blaženstva, Realisti i sanjari, Suze nevinoga i Bog živih. Producent serije je HTV, dok je izvršni producent tvrtka Nomad film.

Bilo na kanalima:

HTV1  HTV3  HTV4  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Urota (2015)

  Danas
  image
  Ova fascinantna dokumentarna serija istražuje nejasne granice stvarnosti i mašte. Od medijskog tajkuna, i tajnog agenta za MI6 i Mossad, navodnih zataškavanja...
 • Divlja Kanada (2014)

  Danas
  image
  Pođite na uzbudljivu pustolovinu tijekom koje ćete svjedočiti hranjenju grbavih kitova uz obalu Newfoundladeda i posjetiti najveću kišnu šumu umjerenog pojasa...
 • Divlje stvari s Dominicom Monaghanom (2012)

  Danas
  image
  U ovoj originalnoj putopisnoj seriji pratimo glumca Dominica Monaghana dok lovi najopasnija i najspektakularnija bića na planetu.
 • Lov na oldtajmere (2008)

  Danas
  image
  Wayne Carini uvodi gledatelje u svijet prikupljanja vrhunskih automobila. Svjedočite njegovoj vještini otkrivanja skrivenih dragulja i davno zaboravljenih relikvija.
TOP LISTE

Prijavi se