Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 10/10

Neobične pojave na nebu, tajanstveni nestanci, čudna bića i izvještaji o susretima s NLO-ima - sve vas to očekuje u dokumentarnom serijalu "The Unexplained Files". Svaki od ovih bizarnih događaja potkrijepljen je dokazima i izjavama svjedoka.
Od posjeta izvanzemaljaca i NLO-a, preko divova koji su hodali zemljom pa sve do priča o egzorcizmu, ovaj dramatično-dokumentarni serijal slijedi izvanre­dne priče o nevjerojatnim stvarima i događajima, predstavlja nam ljude koji su ih otkrili i istražuje neke neobjašnjive dokaze.
"Nerazjašnjeni dosjei" prate teme iz cijeloga svijeta, razjašnjavaju nevjerojatne susrete i viđenja, uz sudjelovanje i iskaze očevidaca te dramatične rekonstrukcije samih događanja. Sav materijal potkrijepljen je najnovijim otkrićima prirodnih znanosti i arhivskim dokazima. Mogu li se Nerazjašnjeni dosjei jednom zauvijek riješiti?

Emitira se na kanalima:

Travel Channel  

Sljedeće epizode:

četvrtak
02:00
Nerazjašnjeni dosjei 2, ep. 11, Ljudi iz sjene / Sunčano čudo
četvrtak
03:00
Nerazjašnjeni dosjei 2, ep. 12
Izvanzemaljci, čudovišta i demoni - novi dokazi

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.