Jeste li spremno krenuti na put s Matijem i Dadom, dva znatiželjna prijatelja, u serijalu prepunim zabave i avantura? Želite li susresti najveće umjetnike svih vremena i otkriti njihov predivni svijet koji je stvoren od oblika, crta, boja i zvukova? Onda se nalazite na pravom mjestu! Sve što sada trebate učiniti je naoružati se sa znatiželjom i kreativnošću i krenuti na veliko putovanje otkrivanja poznatih remek-djela autora od Van Gogha do Da Vincija, od Magrittea do Giotta, od Malevicha do Pollocka i mnogi više. Nećete samo znati prepoznati poznata djela velikih majstora, već ćete od njih u njihovim vlastitim ateljeima i naučiti najnevjerojatnije tehnike umjetnosti. Zahvaljujući Dadinim čarobnim trikovima, umjetnost će oživjeti, pa tako nećete samo gledati u umjetnička djela, već ćete i ući u njih! Svaka avantura će bit jedinstvena kao što su i razni stilovi majstora koje ćete upoznati. Na kraju ovog predivnog putovanja moći ćete sve ovo koristiti u praksi i sami postati pravi umjetnici.

Bilo je na kanalima:

Da Vinci Learning  

PREPORUKE
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    Der kleine Rabe Socke klaut seinen Freunden das Spielzeug. Er simuliert Krankheiten, um nicht mithelfen zu müssen. Er spuckt in die Nudelsauce, wenn er meint, zu...
  • Sport, sport, sport

    image
    Upoznajte razne sportove.
  • Grupe

    image
    Prijateljica lisica naučit će Vas kako stvarati skupove na temelju sličnosti
  • Colorwheel

    image
    The little puppy uses a colorwheel to find his friend in the forest.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.