Serija Sve zbog jednog dječaka, malo drukčija priča o sazrijevanju, temelji se na bestseleru britanskog pisca Nicka Hornbyja (High Fidelity, An Education).
Will Freeman (David Walton) živi potpuno bezbrižno. Poslije uspjeha pjesme koju je skladao može uživati u slobodnom vremenu, slobodnoj ljubavi i oslobođen financijskih problema. Samac je, nezaposlen, i u tome uživa. Zamislite kako se iznenadio kad su mu prvi susjedi postali zahtjevna i pomalo naporna samohrana mama Fiona (Minnie Driver) i njezin neobično simpatični 11-godišnji sin Marcus (Benjamin Stockham), i time narušili njegov savršeni svijet. Kad Marcus počne nenajavljeno svraćati k njemu, Will nije baš siguran želi li biti dječakov novi najbolji prijatelj, dok, naravno, ne otkrije da su samohrani očevi ženama neodoljivi. To mijenja cijelu situaciju i njih dvojica sklope sporazum: Marcus će glumiti da je Willov sin, a zauzvrat smije dolaziti u Willovu kuću igrati ping-pong i uživati u odrescima, što mu mama veganka nikad ne bi dopustila. Will uskoro počne uživati u posjetima i čak se počne i brinuti za dječaka. Zbog tog novog prijateljstva možda i nauči ponešto o sebi i brizi o bližnjima što prije nije mogao ni zamisliti.
U seriji glumi i Al Madrigal, a u gostujućim su ulogama Leslie Bibb i Annie Mumolo.
Will Freeman skladao je hit, što mu je omogućilo lagodan život. Samac je, nezaposlen i u tome uživa. No njegov savršeni život narušit će novi prvi susjedi, zahtjevna i pomalo naporna samohrana majka Fiona i njezin neobično simpatični 11-godišnji sin Marcus.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.