Najbolje prijateljice Rebecka, Johanne i Kira u braku su s okrutnim i nasilnim muškarcima koji su ujedno i poslovni partneri. Za vrijeme zajedničkog boravka u vikendici muževi se ukrcaju na brod i krenu pecati, no ubrzo brod eksplodira, a supruge na obali nazdravljaju njihovoj smrti. Udovice zasad nisu pod sumnjom, no istraga će policiju dovesti do puno mračnijih poslova.
Mračna i crno-humorna krimi serija Crne udovice (Black Widows) prati živote tri prijateljice koje nisu sretne u braku, a taj problem odluče riješiti tako da se dogovore ubiti svoje muževe. Njihovi muževi su kolege s posla pa tri bračna para zajedno otputuju na odmor u vikendicu u Norveškoj. Kada muževi odu s brodom u ribolov, brod odjednom eksplodira. Da, njihove žene su ga digle u zrak. Sretne što su postigle ono što su htjele i misleći da su dobile svoju slobodu, očekuju da će ostatak svojih života nastaviti u miru i tišini. Naravno, ništa se ne odigra onako kako su to zamislile.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.