Tajna agentica Ana Lucia (Elizabeth Gutiérrez), koja živi i radi u Los Angelesu, od svojih nadređenih dobiva zadatak konačnog hvatanja jednoga od najlukavijih i najopasnijih kriminalnih genijalaca u državi, zloglasnog Rickyja Montane (Gabriel Porras). Zapošljava se kao striperica u noćnom klubu u koji Montana često zalazi, nakon čega se kriminalac počinje zaljubljivati u novu, izrazito zgodnu plesačicu - Analíju, što je ime kojim kolege nazivaju Anu Luciju.

Malo pomalo, Montana počinje upućivati Analíju u svoje ilegalne poslove, no taman kada se učini kako je prikupljeno dovoljno dokaza za njegovo uhićenje, Montana u djevojčinom društvu primijeti policajca kojega poznaje od ranije. Sumnjičav i oprezan, Montana se domisli stravičnom planu kojim će testirati njenu odanost - Analía treba ubiti uspješnu poslovnu ženu Marianu Montiel (Gaby Espino). Zna kako jedna policajka takvo nešto nikada ne bi napravila, ali Analía prihvaća izazov.

Istovremeno kada ni ne znajući postaje meta, Mariana Montiel doznaje kako je njezin suprug Daniel (Martín Karpan) već dulje vrijeme vara s njenom rođakinjom Sarom Andrade (Maritza Rodríguez). Postaje depresivna i odaje se alkoholu. Jedne noći njezin automobil zaustavlja Analía, koja joj ispriča sve o svojim zadacima, pokušavajući je nagovoriti da zajedno pobjegnu od paske Montaninih ljudi. Ali, pijana Mariana namjerno usmjeri svoj automobil ka litici, te ubije i sebe i Analíju.

Međutim, eksploziju ugleda ludi znanstvenik Armando Rivera (Daniel Lugo), koji iz gorećeg vozila uspije izvući Marianino tijelo, ali Analíjina naprosto nema nigdje. Umjesto da pozove hitnu pomoć, Rivera leš odnese u svoj laboratorij u kojem planira napraviti eksperiment koji bi Marianu trebao vratiti u život. Njegova operacija uspije, ali lice koje Mariani napravi zapravo je ono Analíjino. Naime, njegov je asistent u automobilu pronašao torbicu s policajkinom fotografijom, ne znajući da je riječ o drugoj ženi.

Četiri godine kasnije, Mariana, koja pati od amnezije i misli da je Analía, shvaća kako se mora vratiti u svijet, kao i svome tajnom zadatku hapšenja Montane. Od tog trenutka započinje dvostruki život koji će obilježiti bitka između ljubavi i želje za osvetom.

Jedna od najuspješnijih svjetskih produkcijskih kuća specijaliziranih za telenovele - slavni američki Telemundo, čije se produkcije uglavnom snimaju na španjolskom jeziku - svoje je rado gledane naslove, među kojima se ističu „Marina", „Zatočenica", „Oluja" ili „Tajna čokolade", naslijedila još jednim zanimljivim pogotkom. „Drugo lice" odlikuje se zapletom koji nadrasta klasične srceparajuće ljubavne priče i okvir telenovele puni u žanru rijetko korištenim elementima policijskog trilera i znanstvene fantastike. Iskusni autor Humberto Kiko Olivieri u ovoj je telenoveli donekle preradio vlastitu slavnu „María, María", tako da će obožavatelji njegova rada primijetiti nastavak istaknute autorske niti koja ga izdvaja iz ostatka konkurencije.

Bilo je na kanalima:

BN 2 HD  BN  RTL  

PREPORUKE
  • Villa Maria (2004)

    image
    'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.