Iznimno uspješan psihijatar, cijenjen među svojim pacijentima, Dr. Huff shvati kako je izgubio razum nakon tragičnog incidenta u kojemu se pred njegovim očima ubio 15-ogodišnji pacijent. Kod kuće se Huff pokušava nositi s ludilom obitelji, između ostalih i sa svojom vrlo svojeglavom majkom Izzy, koja se stalno upliće u posao njegove žene Beth. Svatko tko ide k Huffu (Hank Azaria), uključujući i njegovu obitelj, poznaju ga kao osobu i profesionalca koji je predan pomaganju ljudima. Zato dolaze k njemu kako bi pronašli psihičku ravnotežu u svojim životima. No nitko ne zna kako i psihijatar poput njega ima svoje granice. Nakon tragičnog događaja koji se odvio pred očima doktora Huffa, on sam počinje postavljati pitanja o svom životu te ulazi u krizu srednjih godina.

Osim problema na poslu Huff ima i podosta zahtjevnu obitelj. Njegova majka Izzy (Blythe Danner) je u stalnom verbalnom sukobu s njegovom ženom Beth (Paget Brewster). Izzy je dominantna, manipulativna osoba koja ima razarajući učinak na život obitelji Huffstodt, a tu situaciju pogoršava i činjenica da Izzy živi u gostinjskoj kući iznad Huffove garaže. Beth se trudi pružiti suprugu podršku unatoč okršajima s njegovom majkom. Njih dvoje u svemu tome zajedno nastoje odgojiti sina tinejdžera Byrd (Anton Yelchin). Huffov odvjetnik i dugogodišnji prijatelj je Russell (Oliver Platt), njegov moralni i pravni savjetnik. U međuvremenu Huffov mlađi brat Teddy (Andy Comeau) je zaključan u privatnoj mentalnoj instituciji. Velika ironija u Huffovom životu je što uvijek pronađe utjehu i prosvjetljenje kada posjeti svoga brata Teddyja.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.