U ovoj triler-seriji smještenoj u suvremenu Poljsku upoznajemo istraživačkog novinara Piotra usred medijske oluje izazvane njegovim najnovijim člankom. Piotr još ne zna da će njegova istraga imati iznenađujuću i tragičnu završnicu.
PAKT je triler-serija od šest epizoda smještena u stvarnost suvremene Poljske. Upoznajemo Piotra, slavnog istraživačkog novinara i glavni lik, usred medijske oluje izazvane njegovim najnovijim člankom. Piotr još ne zna da će istraga koju je upravo zatvorio imati iznenađujuću i tragičnu završnicu i da će skandal koji pokušava razotkriti također utjecati na njegove najmilije. Kao rezultat lanca neočekivanih događaja u čijem je središtu on, sve u što je vjerovao postupno će se pokazati kao laž; a njegov svijet kakav je poznavao prestat će postojati. Ali PAKT nije samo priča o suvremenim medijima. Prije svega, to je priča o iskonskom grijehu pretvorbe te o rođenju poljskoga kapitalizma i pohlepe. To je i priča o generaciji koja je odrasla u komunističkoj Poljskoj i prva se okoristila političkom smjenom. Priča je to o ljudima koji su odmah vjerovali u novi poredak samo da bi poslije shvatili kako sloboda uvijek ima cijenu. Nije slučajno da se najveći dio radnje serije odvija tijekom Velikog tjedna – simboličnog vremena novog rađanja kojemu uvijek prethodi najveća žrtva.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.