poster

Tina and Bobby

Tina and Bobby (2017)

drama, romantika, sportski, biografski | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: John McKay

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 5.6/10

Legendarna priča o običnoj devojci koja se zaljubila u običnog momka... Ali zajedno će imati neobičan život. Devetnaestogodišnja Tina Din (Michelle Keegan) udala se za Bobija Mura (Lorne MacFadyen) iz ljubavi, ne znajući da će njihov brak definisati istorija. Tini nije baš išla uloga domaćice ali je zato Bobi zasjao kao kapiten fudbalskog tima Engleske. Kada je Engleska osvojila Svetski kup 1966. godine, Bobi je postao nacionalni heroj a Tina više nije bila domaćica, već javna ličnost broj 1. Bili su "zlatni par" Engleske. Ali kada si poznat, to ima svoju cenu. Bobi je hapšen zbog krađe nakita, a Tini su pretili da će je oteti. Ostali su u dugu kad se Bobijeva igračka karijera završila i kada mu se poslovni plan izjalovio. Brak je počeo sve više da puca i Tina se suočila sa dosad najvećom bitkom... Da sačuva svoj brak.

PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.