Ulične utrke sve su popularnije diljem SAD-a, a vozači organiziraju ilegalne lige i osnivaju ekipe koje predstavljaju njihove gradove. Jedna od tih novih ekipa glavna je zvijezda nove serije 'Odmetnici s ulice: New Orleans'.
Serija prati šaroliku ekipu sudionika uličnih utrka iz New Orleansa, koji se udružuju kako bi pokazali da su najbrži u državi. Utrke se održavaju čak do tri puta tjedno, a u njima sudjeluju i profesionalni i amaterski vozači.
Kye Kelley je poznato ime u svijetu uličnih utrka, s obzirom da dominira utrkama iz ciklusa Cash Days u kojima sudjeluju 32 najbolja vozača u zemlji. Sa svojim pobjedničkim Camarom iz 1992. godine Kelley se vraća kako bi obranio naslov i okupio ekipu najbržih vozača na jugoistoku SAD-a.
Okupljanje ekipe vozača u New Orleansu pokazat će se pravim izazovom s visokim ulozima, velikim dvobojima, žestokim provokacijama i najbržim automobilima koje je taj grad vidio.

Bilo je na kanalima:

Discovery Channel  

PREPORUKE
  • U potrazi za istinom (2018)

    image
    Od 1977. do 1982. dokumentarna serija „U potrazi za istinom“ zarobila je američku psihu svojim jedinstvenim istraživanjem neobjašnjivih fenomena. Naoružan...
  • Potraga za žadom (2015)

    image
    U 'Zelenoj groznici' pratimo dogodovštine Claudije i Roberta Buncea, vlasnika trgovine žadom Cassiar Mountain u Britanskoj Kolumbiji koji se pokušavaju obogatiti...
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.