Trojke Ana Laura, Ana Letisija i Ana Lusija doživljavaju saobraćajnu nesreću kada auto kojim je upravljao njihov otac sleti u reku. Ginu im oba roditelja, Ana Laura ostaje bez noge, dok Ana Lusiju, koja je izgubila pamćenje, odnosi bujica. U nesreći nije povređena jedino Ana Letisija, koja je i izazvala tragediju. Ana Lusiju pronalazi Soledad, žena koja je nešto ranije ostala bez kćerke. Iako saznaje identitet izgubljene devojčice, koristi to što se ona ne seća ničega i uverava je da joj je majka. Uprkos tome, što je Ana Lusija proglašena mrtvom, njena baka Ernestina i stric Marijano ne odustaju od potrage za njom. Godinama čine sve da je pronađu, ali potraga ne daje rezlutate.
Ana Laura se takođe nada susretu sa izgubljenom sestrom - izrasla je u prelepu devojku dobrog srca, ali je usamljena jer ima komplekse zbog invaliditeta. Sa druge strane, Ana Letisija je sušta suprotnost: amibiciozna je, proračunata i ne želi da se Ana Lusija pojavi, jer bi to značilo da će porodično bogatstvo morati da deli i sa njom. Naročito je plaši mogućnost da će stric Marijano, prema kojem gaji bolesnu strast, voleti izgubljenu bratanicu više od nje. Kada suprug Ane Letisije, detektiv Marselo, bude na korak do pronalaska njene nestale sestre, Ana Letisija naručuje njegovo ubistvo. Međutim, on uspeva da preživi, ali gubi pamćenje. Nakon toga započinje novi život pod imenom Santijago.
Kako vreme prolazi, Santijago sanja lik svoje supruge, ali ne zna ko je ona. Kada igrom sudbine upozna Ana Lusiju, misli da je to žena iz njegovih snova i ubeđen je da treba da bude sa njom. Ona se takođe zaljubljuje u njega, ali Soledad odlučuje da ih rastavi, jer zna da je Santijago zapravo detektiv Marselo. Međutim, sudbina sprema novo iznenađenje - trojke će se sresti, Ana Letisija pred svima će pokazati svoje pravo lice, Ana Laura će joj se suprotstaviti dok će Ana Lusija učiniti sve da ostane sa Marselom.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.