'Taoci' je napeta serija o obitelji koja bude uvučena u političku zavjeru koja će im zauvijek promijeniti živote. Dr. Ellen Sanders (Toni Collette) vrhunska je kirurginja u Washingtonu i treba operirati predsjednika SAD-a… A zatim ga ubiti. Ellen je na poslu naviknuta na stres, a predsjednik Kincaid (James Naughton) odabrao ju je zbog mirne ruke i naravi. Ali kada maskirani ljudi upadnu u dom obitelji Sanders u noći prije operacije i zarobe Ellen zajedno s njezinim mužem Brianom (Tate Donovan) i dvoje djece, Morgan (Quinn Shephard) i Jakeom (Mateus Ward), prijeteći da će im nauditi ako Ellen ne učini ono što traže, Ellen neće moći ostati mirna. Njezin muž, koji također ima svoje tajne, ne može joj pomoći. Ellen će učiniti bilo što da zaštiti obitelj, kao i Duncan Carlisle (Dylan McDermott), agent FBI-a koji je sudionik urote protiv predsjednika. Kao glavni otmičar, Duncan će se za svoj cilj boriti pod svaku cijenu — čak i ako to znači da mora nauditi drugoj obitelji. Duncanovi sposobni suradnici su njegov šogor Kramer (Rhys Coiro), čija odanost Carlisleu će doći na kušnju, temperamentni i zastrašujući Archer (Billy Brown), bivši vojnik britkog jezika, i Sandrine (Sandrine Holt), zagonetna zamjena u zadnji čas. Dok je njezina obitelj u opasnosti, Ellen je suočena s nepojmljivom moralnom dilemom. Napetost raste, a ona se bori za više vremena prije početka operacije, te postaje jasno da naizgled idilična obitelj Sanders nije savršena kao što se na prvi pogled čini — niti su njihovi otmičari zli kao što bi se moglo pomisliti.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  POP TV  

PREPORUKE
  • 19. postaja (2018)

    image
    Serija prati skupinu vatrogasaca u Seattleu, u 19. vatrogasnoj postaji, od kapetana do naovaka. Oni riskiraju svoje živote i srca, kako na dužnosti tako i izvan...
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.