Baxter je dinamična serija za mlade, s obiljem glazbe, plesa i humora. Svojevrstan je to spoj serija Glee i Fame! Serija prati Baxtera McNaba i njegove prijatelje na njihovom putovanju u jedinstvenom, uzbudljivom svijetu umjetničke škole Northern Star. U školi u kojoj učenici rade sve ne bi li se istaknuli, stres koji prolaze zbog testa iz matematike nije ništa u usporedbi s plesnom solo izvedbom, glazbenim recitalom, monologom ili... ma, shvatili ste. Iako njegov stil ophođenja neki profesori ne vole, Baxter zna da su dobri prijatelji ključ preživljavanja i da je škola Northern Star sjajno mjesto.
Serija je snimana u Torontu.

GLAVNI LIKOVI

BAXTER MCNAB središnji je lik, vođa skupine, duša ove serije i vodič kroz događaje u umjetničkoj školi Northern Star.

EMMA RUBY je prelijepa glumica prekrasnoga glasa, vrlo energična, sebe smatra osobom koja uspješno rješava probleme (neki bi rekli da se previše miješa u tuđe stvari) te ima jaku osobnost koja se savršeno slaže s onom njezina najboljeg prijatelja - Baxtera.

TASSIE SYMONS je slatka, talentirana i lijepa. Napustila je svoj dom u Saskatchewanu kako bi pohađala Northern Star. Tassie se katkad čini da joj je to previše, budući da je ova škola sasvim drukčija od svega što je dosad iskusila, no ona je hrabra.

MARCUS CROMBIE - pompozan, ali s pokrićem, Marcus je pravi dar za kazalište. Svoje interese vrlo ozbiljno shvaća (kao i to što je jako privlačan Tassie) pa je rivalstvo između njega i nonšalantnog Baxtera prirodno.

DEVEN PHILLIP - hip-hoper u duši, Deven se pokušava prilagoditi pokretima modernog plesa i baleta, budući da mu je ples najvažniji predmet. Devon voli pokazati svoje plesno umijeće kad god se za to ukaže prilika.

JENNA JACOVITCH ne libi se promovirati samu sebe, no zašto i bi kad je ona glavna zvijezda showa "Moja cura je izvanzemaljka". Jenna živi u svom svijetu u kojem je ona glavna i jedina važna. Ona je zvijezda.

JACK CORMAN "ŠAKAL" - filmaš koji želi biti sljedeći Steven Spielberg. Uvijek ima nekakav plan za najkraći mogući put do uspjeha i vrlo se brzo spetlja sa svakim tko je voljan slušati ga.

G. CECIL KINGFIELD vlada školom Northern Star u pravoj feudalnoj maniri. On nije ravnatelj, ali kao da jest. Dobro poznaje Baxtera i zna njegovu tajnu - slavnoga oca.

Bilo na kanalima:

HTV2  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

M(j)ešoviti brak (2003)

Danas
image
Serija "M(j)ešoviti brak" snimljena je na osnovu istoimene pozorišne predstave koja spada među najgledanije poslednjih godina. Naravno, dodati su novi likovi,...

Sam i Cat (2013)

Danas
image
Sam Puckett has been touring the West Coast by motorcycle, and stops in Los Angeles. She witnesses Cat Valentine being thrown into the back of a garbage truck,...

Jesam te! (2003)

Danas
image
U emisiji Punk'd slavne osobe ne samo da dobiju poseban tretman već i dobiju i više nego što su očekivali u ovoj smiješnoj emisiji skrivene kamere koju je...

Jessie (2011)

Danas
image
The series follows Jessie Prescott, a young woman from a small town with big dreams who, rebelling against her strict father, decides to leave the military base...
TOP LISTE

Prijavi se