Netflix nastavlja širiti ponudu svog originalnog programa, a sljedeća na redu je njihova prva vlastita komedija, Orange is the New Black. Autorica je Jenji Kohan, koja je pred desetak godina Showtimeu pomogla razviti svoj polusatni komedijski program. Radi se o adaptaciji istoimenog romana, o zaručenoj ženi koja završava u zatvor zbog povezanosti sa njenom bivšom djevojkom, dilericom droge. U glavnoj ulozi je uglavnom nepoznata Taylor Schilling, koja je pred četiri godine imala glavnu ulogu u zaboravljenoj i otkazanoj NBC-jevoj medicinskoj drami Mercy. Jason Biggs (Američka pita) glumi njenog zaručnika, a Laura Prepon (That 70′s Show) spomenutu bivšu djevojku. Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager) je u ulozi voditeljice zatvorske kuhinje. 13 epizoda bit će dostupno istodobno, kao što je to Netflix radio sa svojim prethodnim serijama.

Bilo je na kanalima:

ZDFneo  Sony Channel  

PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Zločinačke igre Agathe Christie (2009)

    image
    Detektivska komedija događa se u glamuroznom svijetu pedesetih godina. Nadzornik Laurence, iritantan mačo, ali neodoljiv tip, istražuje zločine iz pera Agathe...
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.