Hvaljena polusatna humoristična serija o skupini konobara iz Los Angelesa koji su primorani raditi za napojnice dok se ne probiju u Hollywoodu. Poslužuju jelo i piće na zabavama za bogate i slavne, ali zabave se nikad ne odvijaju prema planu.
Serija koju ne smijete propustiti, "Majstori za zabave" može se pohvaliti nadarenim glumačkim ansamblom među kojima su: Ken Marino u ulozi Rona Donalda, agresivno pobožnog šefa tvrtke "Party Down Catering"; Adam Scott u ulozi Henryja Pollarda, bivšeg glumca koji se vratio životu konobara; Martin Starr kao Roman De Beers, samoprozvani ZF vizionar i svestrani intelektualac; Ryan Hansen kao Kyle Bradway, koji, kad ne poslužuje na holivudskim zabavama, radi kao glumac, model i frontmen alt-rock benda; Lizzy Caplan kao Casey Klein, lijepa, pametna, duhovita i nesigurna komičarka koja spaja kraj s krajem kao konobarica; te Jane Lynch kao Constance Carmel, glumica koja je godinama statirala u filmovima, ali nikad nije dopustila da je deprimira manjak dobrih prilika za uspjeh.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.