U ovoj osmodijelnoj dokumentarnoj seriji, krenite iza kulisa i pratite pop divu Mariah Carey dok se priprema za svoju europsku turneju.
Osmodjelna serija prati pjevačicu koja započinje svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Velikoj Britaniji, Europi i Africi, a uz sve to planira i svoje vjenčanje. Mariah jamči ekskluzivni pristup njezinom životu iza mikrofona, uključujući obitelj, prijatelje i njezin osobni krug ljudi koji joj pomaže da bude na vrhu.
Mariah's World realiziraju Bunim/Murray Productions u suradnji sa Magi zec Carpet Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Chris Ray su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions. Mariah Carey i Stella Bulochnikov su izvršni producenti.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa preko 220 milijuna prodatnh albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mjesta, najviše među svim solo izvođačima ikada, Mariah Carey posjeduje talenat i harizmu koja oduševljava publiku već četvrt stoljeća. Kao pjevačica, tekstopisac i producent, Carey je osvojila 5 Gremi nagrada, 21 nagaradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umjetnika desetljeća i za najbolju pjevačicu milenija od strane World Music Awards. Dobitnica nagrada za humanost, Mariah Carey je velikodušno posvetila svoje vrijeme i energiju u filantropske svrhe, uključujući akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award. Krajem ljeta Mariah se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Argentini, Čileu, Brazilu i Meksiku.

Bilo na kanalima:

E!  DIVA  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Američki sakupljači (2010)

  Danas
  image
  U produkciji A&E Networksa, originalno se na Historyju prikazuje, uz „Zalagaonicu“, vjerojatno najbolji show na tom kanalu, što znači da se radi o jednom od...
 • Nevjerojatni dr. Pol (2011)

  Danas
  image
  Dr. Jan Pol i njegova žena Diane vode uspješnu veterinarsku kliniku smještenu na selo središnjeg Michigana. Dr. Pol lokalna je legenda zbog svog staromodnog i...
 • Australijski lovci na zlato (2016)

  Danas
  image
  U legendarnom Goldfieldsu u zapadnoj Australiji, tri ekipe okorjelih tragača za zlatom riskiraju svoju budućnost u potrazi za najvećom nagradom. U seriji...
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  Danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
TOP LISTE

Prijavi se