Bolno smiješna nova humoristična serija „Nesigurna“ autorice i glavne glumice Isse Rae promatra prijateljstvo dviju suvremenih crnkinja, kao i sva njihova neugodna iskustva i škakljive nevolje.
Autorica/scenaristica/zvijezda Issa Rae donosi svoj svježi glas na HBO ovom bolno smiješnom novom humorističnom serijom, koja prati najbolje prijateljice Issu (Rae) i Molly (Yvonne Orji) dok se snalaze na složenom profesionalnom i osobnom terenu Los Angelesa i suočavaju se s izazovima dviju crnkinja koje odolijevaju svim stereotipima. Iako Issa sebe smatra opakom repericom kad je sama pred ogledalom, njezin svakodnevni život „simbolične crnkinje“ u obrazovnoj neprofitnoj organizaciji daleko je manje osnažujući. Na pragu 30-e, Issa počinje razmatrati petogodišnji odnos s nezaposlenim dečkom Lawrenceom (Jay Ellis), koji je na brzoj putanji prema propasti. Issina najbolja frendica Molly također se bori jer je njezin profesionalni uspjeh visoko plaćene odvjetnice u oštroj suprotnosti sa žalosnim ljubavnim životom. Nakon neočekivanog nastupa na večeri otvorenog mikrofona, Issa odluči prigrliti bolju i smioniju stranu, ali saznaje da, unatoč pouzdanju u svoje vrlo oštre rime, nije baš tako lako biti manje nesiguran u svakodnevnom životu. Tijekom osam epizoda 1. sezone „Nesigurna“ istražuje iskustvo crnkinja na suptilan, duhovit i autentičan način, dok Issa i Molly nespretno pokušavaju dovesti svoje živote u red i svim se silama trude da ne pristanu ni na što manje.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.