Ovo je priča o ženama koje su dobile jedinstvenu priliku da promene svoj fizički izgled kako bi povratile smisao u svoj život i prevazišle sve nedaće koje su zbog toga imale. One žive u teškim uslovima, ugrožene su kako materijalno tako i na raznim drugim socijalnim nivoima, te se svojim izgledom, sticajem teških životnih okolnosti, nikada nisu bavile. Život nije bio blagonaklon prema ovim ženama, nega i briga o sebi bila im je na poslednjem mestu ali su osećale posledice toga kroz teške psihološke traume i ne retko ozbiljne zdravstvene probleme.

Emisija prati kompletnu transformaciju kandidata koji će otvoreno pričati o svim traumama i problemima koji su imali zbog nezadovoljstva svojim izgledom. U pozadini, ponekad ekstremnih zahvata, krije se humani pristup razumevanju ličnosti svakog učesnika. Prikazaće se ceo proces pripreme za operaciju, sam operativni tok kao i postoperativni oporavak. Upoznaćemo i doktore koji danas izvode pravo čudo kada je u pitanju plastična hirurgija. Oni su tu i da ohrabre kandidatkinje. Toplina i jaka empatija je sve ono što krasi ove ljude koji svojim znanjem i iskustvom čine da kod pacijenta počnu da dominiraju samopouzdanje i samopoštovanje.

Bajka o Pepeljugi za pojedine će postati stvarnost. Magiju će izvoditi vrhunski stručnjaci, najpoznatiji plastični hirurzi, oftalmolozi i stomatolozi koji će svojim veštim rukama mnoge usrećiti i promeniti im život na bolje. A za potpunu transformaciju će se pobrinuti i tim najboljih frizera, šminkera i stilista.

Kandidatkinje provode tri meseca van kuće, žive u pansionu gde nakon operacija počinje proces oporavka. Članovi njihove porodice mogu da ih vide tek na samom kraju kada se dame predstavljaju u potpuno novom izdanju.

Emisije su izazvale veliku medijsku pažnju. Produkcijski veoma dobro uradjene emisije, sa puno emocija i pozitivnih osećanja, uticale su na mnoge devojke i žene da razmisle o svom izgledu, a i životu uopšte.

Bilo na kanalima:

Prva Plus  Prva  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Američki sakupljači (2010)

Danas
image
U produkciji A&E Networksa, originalno se na Historyju prikazuje, uz „Zalagaonicu“, vjerojatno najbolji show na tom kanalu, što znači da se radi o jednom od...

Drevni izvanzemaljci (2009)

Danas
image
Dokumentarna serija koja uz pomoć povijesnih tekstova i arheoloških nalaza, pokušava dokazati tvrdnju da su vanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija.

Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

Danas
image
Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.

Potraga za kućom (1999)

Danas
image
Vidjet ćete koliko emotivno ljudi doživljavaju pronalazak i kupnju novog doma. U svakoj epizodi pratimo napredak tog procesa i razgledavamo kuće zajedno s...
TOP LISTE

Prijavi se