Kada patnja i bol postanu prošlost.
Ovo je priča o ženama koje su dobile jedinstvenu priliku da promene svoj fizički izgled kako bi povratile smisao u svoj život i prevazišle sve nedaće koje su zbog toga imale. One žive u teškim uslovima, ugrožene su kako materijalno tako i na raznim drugim socijalnim nivoima, te se svojim izgledom, sticajem teških životnih okolnosti, nikada nisu bavile. Život nije bio blagonaklon prema ovim ženama, nega i briga o sebi bila im je na poslednjem mestu ali su osećale posledice toga kroz teške psihološke traume i ne retko ozbiljne zdravstvene probleme.
Emisija prati kompletnu transformaciju kandidata koji će otvoreno pričati o svim traumama i problemima koji su imali zbog nezadovoljstva svojim izgledom. U pozadini, ponekad ekstremnih zahvata, krije se humani pristup razumevanju ličnosti svakog učesnika. Prikazaće se ceo proces pripreme za operaciju, sam operativni tok kao i postoperativni oporavak. Upoznaćemo i doktore koji danas izvode pravo čudo kada je u pitanju plastična hirurgija. Oni su tu i da ohrabre kandidatkinje. Toplina i jaka empatija je sve ono što krasi ove ljude koji svojim znanjem i iskustvom čine da kod pacijenta počnu da dominiraju samopouzdanje i samopoštovanje.
Bajka o Pepeljugi za pojedine će postati stvarnost. Magiju će izvoditi vrhunski stručnjaci, najpoznatiji plastični hirurzi, oftalmolozi i stomatolozi koji će svojim veštim rukama mnoge usrećiti i promeniti im život na bolje. A za potpunu transformaciju će se pobrinuti i tim najboljih frizera, šminkera i stilista.
Kandidatkinje provode tri meseca van kuće, žive u pansionu gde nakon operacija počinje proces oporavka. Članovi njihove porodice mogu da ih vide tek na samom kraju kada se dame predstavljaju u potpuno novom izdanju.
Emisije su izazvale veliku medijsku pažnju. Produkcijski veoma dobro uradjene emisije, sa puno emocija i pozitivnih osećanja, uticale su na mnoge devojke i žene da razmisle o svom izgledu, a i životu uopšte.

Bilo je na kanalima:

Prva World  Prva Plus  Prva  

PREPORUKE
  • Američki sakupljači (2010)

    image
    U produkciji A&E Networksa, originalno se na Historyju prikazuje, uz „Zalagaonicu“, vjerojatno najbolji show na tom kanalu, što znači da se radi o jednom od...
  • Prokletstvo Oak Islanda (2014)

    image
    Braća Rick i Marty Lagina posjeduju veći dio tajanstvenog otoka Oak Island. Što se krije ispod otoka Oak Island u Novoj Škotskoj? Rick i Marty Lagina cijeli život...
  • 90 dana do vjenčanja: Na drugi način (2019)

    image
    Priča je stara koliko i vrijeme… mladić i djevojka se upoznaju, mladić i djevojka se zaljube, djevojka dobije posebnu američku vizu, mladić i djevojka imaju samo...
  • Nevjerojatni dr. Pol (2011)

    image
    Dr. Jan Pol i njegova žena Diane vode uspješnu veterinarsku kliniku smještenu na selo središnjeg Michigana. Dr. Pol lokalna je legenda zbog svog staromodnog i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.