Zastrašujući psihološki triler prema istinitoj priči o gloucesterskom serijskom ubojici Fredu Westu prati događaje nakon Westova uhićenja 1994. do samoubojstva u zatvoru Winson Green u Birminghamu na Novu godinu 1995.
Dramatizacija jedinstvenog aspekta pravnog sustava Velike Britanije. Naziv "appropriate adult" odnosi se na osobu u pratnji djeteta ili ranjive odrasle osobe tijekom policijske istrage, kako im tijekom ispitivanja ne bi bila prekršena osnovna prava. Ako takve osobe, u vidu roditelja, skrbnika ili člana obitelji nema, onda se zadatak može povjeriti civilnom dobrovoljcu. To se i dogodilo u slučaju Freda Westa koji je 1994. uhićen zbog sumnje na ubojstvo, a koji je zatim i priznao gotovo tuce ubojstava koja su sezala u prošlost do 1970-ih. Film pripovijeda nevjerojatnu priču gloucesterske kućanice Janet Leach koja je odigrala ključnu ulogu u razotkrivanju zločina Freda i Rosemary West. Usredotočuje se na razdoblje od uhićenja Freda Westa do njegova samoubojstva 1995. i osude Rosemary West. Fred se povjeravao Janet Leach koja je preuzela ulogu "odgovorne punoljetne osobe" tijekom njegovih razgovora s policijom. Dvostruka kandidatkinja za "Oscar", glumica Emily Watson ("Oranges and Sunshine", "Gosford Park") igra Janet Leach, a Dominic West ("The Hour", "Žica") igra Freda Westa.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.