Ova nas serija vodi na Novi Zeland u potrazi za najboljim timom među kuharima amaterima. Timovi od dva člana u Moja je kuhinja najbolja borit će se iz vlastitih kuhinja. Ambiciozni amaterski kuhari morat će impresionirati žiri jedinstvenim kuharskim trikovima i koristiti lokalne namirnice u svojim jelima. Natjecatelji će također morati i svoje domove pretvoriti u restorane na jednu večer i pod pritiskom vremena za pripremu večere zaslužiti pobjednički status.
Nakon pet izrazito uspješnih sezona u Australiji, hit serija Moja je kuhinja najbolja prvi put prelazi na drugu stranu Tasmanova mora. Serija započinje putovanjem koje gledatelja upoznaje sa zemljom. Moja je kuhinja najbolja na Novom Zelandu suprotstavlja parove amaterskih kuhara od kojih će najbolji osvojiti glavnu nagradu od 100.000 dolara. Deset parova podijeljenih u dvije skupine borit će se da u zadanom vremenu pripreme svoja najbolja tri jela. Kuhinja protiv kuhinje, a pogodite tko dolazi na večeru. Ne samo njihovi suparnici nego i dvoje najpoznatijih chefova.
U novozelandskom žiriju emisije Moja je kuhinja najbolja su Ben Bayly, glavni kuhar restorana The Grove and Baduzzi kojeg je Cuisine magazine 2014. godine proglasio kuharom godine, i Gareth Stewart, glavni kuhar restorana Soul Bar and Bistro. Ali to je samo početak. Sljedeće epizode vrve preokretima za preostale natjecatelje pred kojima su izazovi iznenađenja.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.