Nevjerojatan policijski serijal MALI QUINQUIN prati bizarne zločine na periferiji malog obalnog mjesta na sjeveru Francuske koje je podleglo kriminalu i bandi mladih nitkova predvođenih Quinquinom i njegovom voljenom Evom.

Prvi dan ljetnih praznika u francuskom selu nije ništa neobično za malog Quinquina. On provodi vrijeme sa svojim prijateljima i iritira prolaznike paleći petarde. No iznenada se pojavi policijski helikopter i omete ljetnu dosadu. Mrtva krava pronađen je u napuštenom vojnom bunkeru sa sjeckanim lokalnim stanovnikom skrivenim u njezinu tijelu. Dva istražna detektiva, svaki ekscentričan na svoj način, zadubljuju se u slučaj dok broj osumnjičenika i drugih žrtava stalno raste. Ova televizijska miniserija – koja zaigrano ruši konvencije detektivskog žanra – prvi je pokušaj Brune Dumonta da režira komediju. Vizualno i sadržajno rafiniran, uradak ne podsjeća na ono što smo se naviknuli gledati na televiziji. Iznad svega, s velikom autentičnošću i podmuklim humorom zaviruje u uznemirujuću prirodu zla i njegov utjecaj na seoski život.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.