Ratnici divljine zanimljiva je i suvremena dokumentarna serija o sukobima u životinjskom carstvu. Vrhunski snimljeni materijali BBC-jevog prirodoslovnog tima prikazuju široku paletu ratobornih ponašanja i specijaliziranih oružja koja se koriste u borbi za opstanak, od životinjskih vojski i lukave kamuflaže do prirodnih oštrica i kemijskog ratovanja.

Mužjaci se za pravo na parenje moraju izboriti silom. Uspješni mužjaci su agresivni, ratoborni i mnogo krupniji od ženki. Mačo mužjaci također su veliki razmetljivci. Glasan zov, jak miris, boje i raskošni rogovi marketinška su sredstva kojima se svima daje do znanja tko je gazda.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Zlatne ruke

    image
    Stara izreka kaže "što mu oči vide, to ruke naprave". Veštine koje ćete imati priliku da vidite u serijalu "Zlatne Ruke" na najbolji način opisuju mentalitet i...
  • Italia: viaggio nella bellezza

    image
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Potraga za blagom (2009)

    image
    Odyssey Marine Exploration, a world leader in private deepwater exploration and recovery, is gearing up for its most ambitious season of treasure hunting yet. Its...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.