Manu Feildel strastven je u vezi s mnogim stvarima u svom životu. Svojom obitelji, svojom novom domovinom Australijom, svojim francuskim korijenima i stvari o kojoj razmišlja 24/7 – hrani.
Manu je godinama sanjao kako će krenuti na putovanje rutom Julesa Verna „Oko svijeta za 80 dana“ otkrivajući hranu koju bi predstavio da se otisnuo u tu pustolovinu.

Tijekom dugog ručka s njegovim strpljivim agentom koji već godinama sluša o njegovu snu, kladili su se u 20.000 dolara (australskih dolara) da nema šanse da Manu obiđe sve zemlje iz poznatog romana Julesa Verna. Smije prati posuđe, kuhati, pa čak i svirati u javnosti da bi napunio svoju kasicu, ali NE SMIJE uzimati novac ili putovati besplatno.

Izazov je prihvaćen. Može li napraviti ono što je ostvario Phileas Fog davne 1872. godine? I tako putovanje počinje od Dovera i dalje.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.