Prije nego što je njihovu vladavinu prekinula revolucija 1917. g., Romanovi su čvrsto vladali Rusijom dulje od tri stoljeća. Povjesničarka Lucy Worsley prati uspon i pad ove blistave dinastije koja je iznjedrila nevjerojatne povijesne ličnosti poput vizionara Petra Velikog, nevjerojatne Katarine Velike koja je nekoć bila kći njemačkog kneza, te, naposljetku, nesretnog Nikole Drugog kojeg su pogubili boljševici. Raskošne palače, tajne spletke, skandali, prijetvornost i ubojstva, sve to ima ova saga o obitelji čija je dramatična propast šokirala svijet.
Lucy Worsley putuje tragovima Romanova, moćne dinastije koja je vladala Rusijom dulje od tri stoljeća. Upoznaje nas s galerijom nevjerojatnih likova: Petrom Velikim, vizionarom koji je zemlju pretvorio u carstvo; Katarinom Velikom, njemačkom kneginjom koja je postala najmoćnija žena na svijetu; i s posljednjim carom Nikolom Drugim, odanim ocem i mužem koji je izazvao revoluciju. Ovo je priča o blistavoj obitelji čije veličanstvene palače kriju priče o izdaji, skandalima i ubojstvima.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.