Serija Povratak priča je o velikoj ljubavi između Laure (Alexandra Dinu), mlade romantične junakinje koja se bori protiv mnogih problema i živi svoj život užurbano i odlučno i Giovannija (Luca Bastianello), fascinantnog i sjajnog nasljednika poznate kozmetičke tvrtke Danieli.
Dvoje mladih koji dolaze iz potpuno različitih svjetova, a koje je privukla neodoljiva privlačnost, morat će se boriti zajedno protiv svih kako bi njihova ljubav pobijedila, počevši od Sofije (Lorena Cacciatore), obećane Giovannijeve supruge. Dvoje glavnih glumaca upoznat će se upravo zbog parfema Rosso San Valentino, koji se već dugo ne proizvodi, a sada ga se želi nanovo stvoriti. Kako se kaže u svijetu parfema, Laura je “Nos”: ima izniman talent da može prepoznati, zapamtiti, izabrati i pomiješati mirise i arome kako bi dobila nove, jedinstvene mirise, a sve je to naslijedila od svojega oca. Kada mu zdravlje naglo postane ozbiljno narušeno, Laura napušta svoj posao u Parizu i vraća se u Liguriju da mu pomaže.
Nakon njegove smrti, Laura upita Guida Danielija (Andrea Giordana), direktora istoimene tvrtke, da je zaposli kako bi ponovno stvorila poznati parfem Rosso San Valentino i sprala ljagu s očeva imena koji je nekada davno nepravedno dobio otkaz u Danieliju jer je bio nepravedno optužen za jedan incident koji se dogodio u tvrtki.
Povratak kući natjerat će glavnu glumicu da se suoči s duhovima iz prošlosti i da se uhvati ukoštac s jednom velikom tajnom. Laurin dolazak i Giovannijev povratak, nakon provedenog vremena u inozemstvu, poremetit će ravnotežu u tvrtki, ali i živote cijele obitelji Danieli. Na iznenađenje svih, Guido odluči imenovati Giovannija potpredsjednikom tvrtke, a Giorgio, stariji sin, pobijesni zbog toga i odluči se svima osvetiti. Zavjera je osnovana od strane Lorenza Da Varana (Simon Grechi), koji protiv Danielijevih uvijek ima neki zlobni plan, i Darije (Elisabetta Pellini), ljutite i manipulativne Giorgiove supruge, spremne na sve samo da ne izgubi sve svoje privilegije.

Karakterizacija glumaca:

LAURA ARGENTI (ALEXANDRA DINU)

Laura ima jedan posebni talent: može prepoznati svaki tip parfema i mirisa kako bi stvorila nove, jedinstvene arome. Ona je ona osoba koju u svijetu parfema zovu “Nos”, a riječ je o daru koji je naslijedila od svojeg oca – on joj je i prenio ljubav prema tom poslu. Riječ je o odlučnoj djevojci s nepokolebljivom vjerom u budućnost i golemom voljom za otkrivanjem istine. Ona je romantična junakinja koja se bori protiv svih poteškoća i živi svoj život užurbano i odlučno. Nakon očeve smrti odluči napustiti svoj posao i Pariz te se vrati u Liguriju. Zaposli se u tvrtki Danieli kako bi parfem Rosso San Valentino bio ponovno napravljen i kako bi osvjetlala obraz svojega oca koji je u prošlosti nepravedno bio optužen da je prouzročio stravični incident u Danieliju.

GIOVANNI DANIELI (LUCA BASTIANELLO)

Fascinantni i sjajni nasljednik prestižne kozmetičke kompanije iz Ligurije Giovanni mlađi je sin Guida Danielija. Nakon studija u Sjedinjenim Američkim Državama vraća se u Liguriju kako bi se oženio Sofijom, ali će susret s Laurom neočekivano promijeniti tijek njihove priče. Giovanni će pokazati kako ima baš prave sposobnosti i odlučnost potrebne zavođenje tvrtke uz očevu potporu.

Bilo na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  RAI 1  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Žena (2017)

Danas
image
The story of mother Bahar, who carries the weight and love of two children in their hearts with enthusiasm in their hearts. Bahar, abandoned by her mother when...

Sestre (2016)

Danas
image
Glavne zvijezde serije su jako popularni Rubina Dilaik i Vivian Dsena, a njihovo sjedinjavanje publika u Indiji je sa oduševljenjem prihvatila. Sumji i Surbi...

Pitbuli i kažnjenici (2009)

Danas
image
Tia vodi centar za spašavanje pasa u kojem se bavi rehabilitacijom ove pasmine nakog što su psi spašeni iz opasnih situacija i iz ruku zlostavljača. Osim što...

Harrow (2018)

Danas
image
Priča o dr. Danielu Harrowu, neortodoksnom i sjajnom mrtvozorniku koji ne poštuje autoritet. Kad se zamalo otkrije mračna tajna iz njegove prošlosti, Harrow mora...
TOP LISTE

Prijavi se