Ne bi li bilo genijalno imati prijatelja koji je napravio sve pogreške koje se u životu mogu napraviti i onda vam može točno reći što je pošlo krivo tako da vi ne biste napravili istu pogrešku. Vodič kroz život Coopera Barretta nova je komedija koja istražuje ono kroz što svi prolazimo dok otkrivamo o čemu je zapravo u životu riječ.
Cooper Barrett (Jack Cutmore-Scott, Kingsman: Tajna služba) još nema posao koji želi i slučajno se zaljubi u susjedu s kata Kelly Bishop (Meaghan Rath, Poput ljudi). Neal (Charlie Saxton, Obdaren), jedan od njegovih cimera, nikako da uspije prekinuti s curom bodibildericom, drugi cimer Barry (James Earl, Glee) simpatični je gelipter koji stalno upada u nevolje, a stariji brat, četrdesetogodišnjak Josh (Justin Bartha, Mamurluk), stalno upada kako bi visio s njima i odmorio se od supruge Leslie (Liza Lapira) i njihovo dvoje djece. Kroz borbu s brojnim izazovima s kojima se suočava poput noći provedene u zatvoru, nezgodne SMS poruke koju nije trebao poslati, nesmotrenog odabira kućnog ljubimca, Cooper će nas voditi kroz često smušene, ali uvijek urnebesne situacije kako bi nam pomogao da naši životu ne budu slični zabavnoj katastrofi kroz koju on prolazi.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.