Dijego Salgado je mlad i uspešan reklamni agent u velikoj firmi. Privlačan je, pun para i ambicija i navikao je da postigne sve što zamisli. Kreće se u frivolnom društvu gde je najvažniji izgled, a on je pravi stručnjak u tome. Posao mu je da prodaje izgled, čiji je i on sam najbolji proizvod. Ali kao što je svima znano, izgled vara, pa ni Dijego nije u tome izuzetak. Krije strašnu tajnu koja ga muči, ali je s vremenom uspeo da je sakrije ispod besprekornih markiranih odela i uzornog života.

Medjutim, prošlost se uvek vraća i Dijego će morati da se suoči sa njom kada Maria Ugarte, najbolja drugarica njegove sestre nestane jedne hladne božićne noći. Za njega je sada najvažnije da pronadje tu devojku i ostaviće iza sebe ceo svoj udobni i bezbedan život da bi bio s njom. Policija ulaže sve moguće napore da bi rešila Marijin slučaj, ali što više napreduju to su dalje od rešenja.

Mediji su zgrabili priču i saleću protagoniste, a naročito Paulu, voditeljku popularnog TV programa, poznatu i po beskrupuloznosti. Policija stalno traži Dijegove motive za ovu misteriju. Ali Dijego nije sam. Podržava ga detektivka Ana, jedina koja mu veruje, a pre svih i Deni, njegov najbolji prijatelj.

Ipak, niko od njih troje nije spreman da se suoči sa onim što ih čeka.
Slučaj Marije je samo vrh ledenog brega. Iza njenog nestanka krije se samo lavirint misterija pun beskonačnih nameštaljki koje više puta ugrožavaju život protagonista. Ali Dijego sa svojom čeličnom voljom ne popušta pred teškoćama. Ipak postepeno se otvara i napušta svoj cinizam da bi postao pravi heroj sa jasnom misijom da spasi Mariju, a time i samog sebe.

Bilo je na kanalima:

RTS1  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.