U seriji Rođeni odvjetnik u glavnim ulogama nastupaju Rob Lowe (Parks and Recreation, Zapadno krilo) i Fred Savage (The Wonder Years) kao dva brata od kojih je jedan glumac željan svjetla pozornice s glavnom ulogom popularnog odvjetnika u najpopularnijoj TV seriji, a drugi je pravi odvjetnik koji živi u malom gradu i koji tek treba otkriti svjetla pozornice.
Dean Sanderson mlađi (Lowe) osam je godina imao glavnu ulogu u odvjetničkoj dramskoj seriji Rođeni odvjetnik. Kad se serija prestane snimati, odluči se vratiti u svoj rodni grad Boise u Idahu u kojem se njegov brat Stewart (Savage) sprema preuzeti obiteljsku odvjetničku tvrtku.
Bez obzira na to što nema diplomu pravnog fakulteta, nema odvjetničku licenciju, ni ikakvog iskustva u pravoj sudnici, Deanova karizma i prirodni talent za dramatiziranje uvjeri ga kako on također ima vrijednosti koje mogu pozitivno pridonijeti poslovanju odvjetničke tvrtke. Ili, kako Dean to objašnjava: „Zamislite da sjedite u restoranu i gost za stolom do vašeg je Noah Wyle (dr. John Carter u seriji Hitna služba). Doživite li srčani udar, mislite da vam Noah Wyle ne bi priskočio u pomoć?“
Uskoro se Dean uvuče u svaki aspekt Stewartova života, kako u sudnici tako i u privatnom životu, što beskrajno zabavlja Stewartovu suprugu Debbie (Mary Elizabeth Ellis, Uvijek je sunčano u Philadelphiji), njihovo dvoje djece, petnaestogodišnju Lizzie i trinaestogodišnjaka Ethana, kao i njihova oca i vlasnika odvjetničke tvrtke Deana Sandersona starijeg (William Devane, 24: Novi dan) i ozbiljnu konzultanticu Claire (Natalie Morales, Parks and Recreation), ženu koju je teško impresionirati i koja je potpuno imuna na Deanovu popularnost.
Dean i Stewart ne slažu se gotovo ni u čemu, ali kad se prestanu međusobno svađati i zajedno stanu pred suca, postaju nepobjediv tim. Rođeni odvjetnik je priča o dvojici braće koji su odabrali različite životne putove, ali se ponovno susreću na neki čudan način, zbog pravednosti.

Bilo na kanalima:

FOX  PRO 7  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Mlađa (2015)

  nedjelja
  image
  Serija Mlađa priča je o samohranoj majci koja se odjednom ponovno nađe među radnom snagom, no pokazat će se da su njezine godine velik problem. No sve će se to...
 • Šaljivi kućni video (1989)

  nedjelja
  image
  Pod voditeljskom palicom Toma Bergerona, America’s Funniest Home Videos najdulji je primetime show u povijesti mreže ABC. Iz sezone izdvajamo smiješna videa u...
 • Stand Up u Apolo Tetru (2004)

  nedjelja
  image
  British stand up comedy show
 • Alex and Co. (2015)

  nedjelja
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
TOP LISTE

Prijavi se