Dokumentarac koji prati istražitelje na slučaju mlade žene pronađene u močvarama Louisiane, na mjestu na kojemu se često ostavljaju mrtva tijela.
Diljem Amerike postoje predivni, naizgled nedirnuti prirodni krajolici, no ispod njih krije se opasna stvarnost. Onime što se krije ispod bavi se novi dokumen­tarni serijal Discovery Channela "Polja smrti", a prati stvarne slučajeve umorstva i detektive koji ih pokušavaju riješiti. Oni iznova otvaraju istragu ubojstva mlade žene pronađene u močvarama Louisiane, na mjestu gdje se često ostavljaju žrtve zločina, jer sila prirode uklanja sve dokaze. Progonjen neispunjenim obećanjem da će rije­šiti slučaj iz 1997. godine, detektiv Rodie Sanchez vraća se iz mirovine kako bi napokon riješio slučaj koji ga mori već 18 godina. Opremljen najsuvremenijom tehnologijom i s novom ekipom motiviranih detektiva, ured šerifa u Ibervilleu odlučan je napokon zaključiti najzloglasniji otvoreni slučaj u povijesti grada. Jedan od detektiva koji radi na slučaju je Aubrey St. Angelo. Zakonu služi od svoje osamnaeste godine, a u kriminalistički odjelu Ibervilleu prešao je iz jedini­ce za narkotike. Detektivi su izjavili da im kamere nisu smetale, a Aubrey St. Angelo je priznao da je osjećao dodatan pritisak isključivo iz razloga što je os­jećao da moraju riješiti slučaj jer ih gleda cijeli svijet.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.