Kako bi izgledao idealan obiteljski vikend kada bi pravila određivala djeca?! "Bit će kako ja hoću" je zabavno-dokumentarna obiteljska serija u kojoj djeca i roditelji zamjenjuju uloge. U 10 epizoda pratimo različite obitelji koje jedan vikend provode baš kako to žele njihovi najmlađi članovi. Ovaj put roditelji moraju slušati djecu!
Obitelji koje predstavljamo u ovoj originalnoj seriji presjek su suvremenog načina života u Hrvatskoj. Tako ćemo upoznati obitelj s jednim djetetom i obitelj sa sedmoro djece, obitelj rastavljenih roditelja, obitelj povratnika iz Amerike i sirijsku obitelj koja u Hrvatskoj živi sedam godina. Svima njima zajedničko je da djeca imaju svoje viđenje kako bi trebao izgledati idealan obiteljski život. U ovoj seriji djeca i roditelji u opuštenoj atmosferi uče jedni od drugih, a iskustva stečena tijekom jednog vikenda, u kojem su zamijenili uloge, može biti dragocjen orijentir za promjene ili stvaranje novih kućnih pravila.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.