Vrhunski 707 agenti National Security Systema (NSS), Hyun-jun i Su-woo, krvna su braća koja su se zaklela u međusobno povjerenje i doživotno prijateljstvo. Nakon što upoznaju agenticu Seung-hee obojica se zaljubljuju u nju. Hyun-jun i Seung-hee postaju bliski, a Su-woo trudi se skriti svoje osjećaje prema Seung-hee. Jednog dana agenti su poslani na misiju u Mađarsku. Nakon uspješno obavljena posla u besprijekornom timskom radu, Hyun-jun dobiva poruku u kojoj ga se moli za susret u tajnosti.

Direktor NSS-a, Baek-san, čeka povratak Hyun-juna i od njega naručuje samostalnu misiju. Unatoč besprijekornoj zaštiti tjelohranitelja, Hyun-jun uspijeva u svojoj misiji. No prije bijega Hyun-juna rane tjelohranitelji njegove mete, a potom ga izdaje i njegov najpouzdaniji prijatelj, Su-woo. Hyun-jun pokušava pobjeći uz pomoć Seung-hee, ali na kraju izgubi Seung-hee. Nakon eksplozije automobila oboje su dovedeni u zabludu misleći da je ono drugo umrlo. Hyun-juna spašava neidentificirani Glas i upoznaje tajni identitet skupine pod nazivom „Iris“.

Bilo je na kanalima:

STAR Movies  

PREPORUKE
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
  • Detektiv Conan (1996)

    image
    Priča prati sedamnaestogodišnjeg detektiva Shinichija koji je nehotice transformiran u dijete nakon što se otrovao.
  • 19. postaja (2018)

    image
    Serija prati skupinu vatrogasaca u Seattleu, u 19. vatrogasnoj postaji, od kapetana do naovaka. Oni riskiraju svoje živote i srca, kako na dužnosti tako i izvan...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.