Šezdeset sjajnih malih pjevačica i pjevača iz cijele Hrvatske jedva čeka stati na pozornicu najsjajnijeg glazbenog showa! Druga sezona „Zvjezdica kreće u petak, 19.veljače u 20 sati na RTL-u - smjestite se udobno i pripremite na pozitivan šok jer će vas ovi klinci apsolutno oduševiti!
Pravila su i ove sezone ostala ista - žiri, koji sjedi u stolcima, ne vidi natjecatelje dok pjevaju već su ispred njih samo ekrani na kojima su kratke informacije o pjevaču koji je tog trena na pozornici. Ako se žiriju svidi izvođač, pritiskom na zeleni gumb stolica se diže iznad pozornice i tada žiri napokon vidi pjevača. No ukoliko mu se usred pjesme taj natjecatelj ne svidi, pritiskom na crveni gumb spušta se ponovno ispod razine pozornice, odnosno, natjecatelj gubi glas žirija. Za prolazak dalje natjecatelj treba imati svih pet glasova, a ako dobije četiri, mora ponovno pjevati, i to u 'a capella' fazi natjecanja. Tada žiri finalno odlučuje ide li kandidat dalje ili ne.

Bilo je na kanalima:

RTL  

PREPORUKE
  • Toxic Emotion

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Top 25

    image
    Ljestvica top 25 pjesama na Jugoton televiziji!
  • Hit Mix

    image
    Mix from the biggest hits of all Balkan countries.
  • Plavi jukebox

    image
    Zabavno-glazbena emisija u kojoj kroz razne glazbene pravce gledatelji svakog dana u večernjem terminu iznova postaju kreatori emisije. Unutar raznolikog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.