U novom jedinstvenom humorističnom talk-showu Satirikon popularni glumac i voditelj Tarik Filipović ugošćuje poznate osobe iz javnoga života i stavlja ih u niz zanimljivih, nepredviđenih i komičnih situacija.

U prvoj emisiji Tarik zajedno sa svojim gostima uz puno smijeha otkriva druga lica naših zvijezda. Olimpijka Sandra Perković ujedno je i saborska zastupnica. Glazbenik Rambo Amadeus nagrađivani je jedriličar, a operna pjevačica Ana Jembrek dizajnira kompjutorske igre. U veseloj atmosferi, uz puno zabave i smiješnih situacija, Tarik će Sandru Perković poučiti kako se drži govor, Rambo Amadeus pokazat će svoju sportsku stranu, a Ana Jembrek će zajedno s ostalim gostima i Tarikom izvesti stari hit Program tvojega kompjutera na jedinstven, dosad još neviđen način.

Emisija je premijerno prikazana u novogodišnjoj noći, u kojoj je u veselome ozračju Tarik sa svojim gostima Oliverom Dragojevićem, Zrinkom Cvitešić i Aljošom Jurinićem pokazao kakao se dobro zabavlja uz pjesmu, ples i glumu. Tada je ekskluzivno pred kamerama Oliver Dragojević imao priliku prvi put slušati svoju pjesmu u neobičnoj obradi za koju su se pobrinuli band Justin's Johnson i glazbeni producent showa Ante Gelo.

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV4  

PREPORUKE
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
  • Budite fit s Jeffom Halevyjem (2013)

    image
    Stručnjak za bihevioralno zdravlje i fitness Jeff Halevy s gledateljima će podijeliti kako dnevni boravak možemo pretvoriti u kućnu teretanu bez ikakvih troškova...
  • IN magazin (2009)

    image
    Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Reporteri i novinari IN...
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.