Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba.
Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.