Od svibnja 1940. do lipnja 1944., nacisti su zaposjeli Europu. Dok je Treći Rajh bio zaokupljen Crvenom armijom na istoku, Britanci i njihovi saveznici odugovlačili su s otvaranjem zapadnog bojišta. Churchill je pokušao ublažiti Staljinov bijes tako što je krenuo u masovno bombardiranje Njemačke. Saveznici su također započeli razoran rat na tlu. To je bio tajni rat koji je pokazao nebrojene iskaze hrabrosti, okrutnosti, podmetanja i izdaje. Nijedan agent nigdje na kontinentu nije mogao znati kome vjerovati. Neki su ljudi postali dvostruki agenti jer su vjerovali da tako imaju veće izglede da prežive. Neki su radili za obje strane jer su ljubitelji uzbuđenja. Ovo je priča o operacijama i ljudima koji su započeli tajni rat i unijeli nemir u Europu. Brojne zavjere i izdaje dovele su do velike ogorčenosti koja nikada nije nestala.

Bilo na kanalima:

Viasat History  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Otkrivanje povijesti (2016)

  danas
  image
  Exploration of great archaeological discoveries, fascinating ancient civilizations, forgotten architectural marvels and tantalizing historical mysteries.
 • Giadini vikendi (2007)

  danas
  image
  Chef Giada De Laurentiis travels across the United States looking for vacation destinations for food lovers.
 • Australski lovci na zlato (2016)

  danas
  image
  U legendarnom Goldfieldsu u zapadnoj Australiji, tri ekipe okorjelih tragača za zlatom riskiraju svoju budućnost u potrazi za najvećom nagradom. U seriji...
 • Nevjerojatni dr. Pol (2011)

  danas
  image
  Dr. Jan Pol i njegova žena Diane vode uspješnu veterinarsku kliniku smještenu na selo središnjeg Michigana. Dr. Pol lokalna je legenda zbog svog staromodnog i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.