Godine 1783. Ross Poldark (Aidan Turner) vraća se svojim rudnicima u Cornwallu nakon što je tri godine proveo u vojsci, u koju je stupio kako bi izbjegao optužbe za krijumčarenje. Zbog toga je morao ostaviti svoju ljubljenu Elizabeth (Heida Reed). Po povratku saznaje da mu je otac umro, da mu je naslijeđe u rasulu, a Elizabeth se zaručila za njegova bratića Francisa (Kyle Soller). Ross spasi od napasnika djevojku s ulice Demelzu (Eleanor Tomlinson) i isprva je angažira kao sluškinju. Zahvaljujući njezinoj pomoći i vlastitoj čeličnoj odlučnosti, Ross pokuša vratiti nadzor nad rudnicima koje priželjkuje njegov suparnik, gramzivi i arogantni George Warleggan (Jack Farthing).

Emitira se na kanalima:

FTV  

Bilo je na kanalima:

Epic Drama  HTV3  RTRS  HTV2  RT Vojvodina 1  HTV1  BHT1  

Sljedeće epizode:

danas
18:20
Poldark, ep. 4, igrana serija
sutra
11:00
Poldark, ep. 4, igrana serija
sutra
18:10
Poldark, ep. 5, igrana serija
srijeda
10:55
Poldark, ep. 5, igrana serija
srijeda
18:20
Poldark, ep. 6, igrana serija
četvrtak
10:55
Poldark, ep. 6, igrana serija
četvrtak
18:20
Poldark, ep. 7, igrana serija
petak
10:55
Poldark, ep. 7, igrana serija
PREPORUKE
 • Zovite babicu (2012)

  image
  Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
 • Uvod u anatomiju (2005)

  image
  'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
 • In all Friendliness (1998)

  image
  The series follows the staff of the fictional Sachsenklinik hospital in the city of Leipzig.
 • Das Traumhotel (2004)

  image
  Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.