Pored centralne informativne emisije, "Dnevnika" u 17 sati, redakcija Informativnog programa priprema i realizuje "Vojvođanski dnevnik" čiji je termin emitovanja u 22 sata na Prvom kanalu Radio-televizije Vojvodine. U toj polusatnoj emisiji možete videti informativni sažetak dana na domaćoj i međunarodnoj sceni, a najviše prostora zauzimaju svakako aktuelne teme i zanimljivi događaji iz Vojvodine. Smatramo da nam je, kao javnom servisu Vojvodine, zadatak i obaveza da dešavanja u ovom regionu, preko našeg kanala, postanu dostupna širem gledalištu. Zahvaljujući dopisničkoj mreži, brzom reagovanju i saradnji sa institucijama, ali i građanima - našim gledaocima, plasiramo vesti, izveštaje i reportaže iz različitih oblasti – privrede, poljoprivrede, politike, kulture, sporta, međuetničkih odnosa, ljudskih prava i dr.

Emitira se na kanalima:

RT Vojvodina 1  

Sljedeće epizode:

danas
22:00
Vojvođanski dnevnik
sutra
22:00
Vojvođanski dnevnik
četvrtak
22:00
Vojvođanski dnevnik
petak
22:00
Vojvođanski dnevnik
PREPORUKE
 • Phoenix plus (2018)

  image
  In „phoenix plus“ ergänzen wir mehrmals täglich unsere Ereignis-Berichterstattung. Hier macht phoenix das, wofür der Sender steht: Themen vertiefen. Mit eigenen...
 • Focus

  image
  Our Focus programme brings you exclusive reports from around the world.
 • Identiteti

  image
  Emisija o nacionalnim manjinama.
 • Reportaže

  image
  Raznolike reportaže na Zdravoj televiziji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.