Otok bezakonja serija je o ljudima koji su iza sebe ostavili uređenu gradsku svakodnevicu i odabrali drugačiji život u udaljenoj zajednici Port Protection na Aljasci, mjestu bez zakonski određenih granica i lokalne samouprave
Donosimo jedinstvene priče o opstanku pojedinaca i zajednice. Jedno ne može postojati bez drugog. Naši se protagonisti uglavnom bave preživljavanjem, ali ovo nije priča samo o opstanku. Naši protagonisti idu u lov i ribolov, postavljaju zamke, uzgajaju voće i povrće, ruše stabla kako bi imali ogrijeva, ali za svaki uspjeh jedan dio vrate u zajednicu. Svatko u Port Protectionu daje i uzima. Ulozi su visoki. Zemlja je surova i nemilosrdna. More je hladno i olujno. Pomoć je jako udaljena. Svaka priča sadrži ekstremnu opasnost, ali uz rizik dolazi i nagrada mnogo veća od opstanka: zemlja ljepote i slobode te sigurnost zajednice koju ne sputava birokracija. U Port Protectionu nema cesta, uprave, policije i upravo je to razlog zašto naši protagonisti ondje žive. To je svijet zaštićen od ostatka društva.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.