Popularna animirana serija prati profesora Baltazara koji pomoću stroja koji proizvodi čudesan napitak, pronalazi maštovita rješenja za nevolje građana Baltazargrada. Profesor Baltazar je hrvatska animirana humoristična serija snimana od 1967. do 1971. u Zagreb filmu. Ima 59 epizoda koje traju od 5 do 10 minuta.
Svake godine, početkom proljeća, u Baltazargradskom parku bi se održavao piknik na kojem je Baltazar djeci predstavljao nove izume. Kroz mnoga je desetljeća uvijek iznova oduševljavao školarce znanošću, a pri tome oplemenjivao život sugrađana predmetima kao što su samohodne šlape, lampa na navijanje ili beskonačni špageti. Prošle je godine na četrdeset i devetom pikniku, predstavio izum za koji je bio uvjeren da će u potpunosti promijeniti život sugrađana. Na žalost, bio je u pravu, jer izum koji je predstavio bio je baltafon. Izgledao je poput lopte s ustima na gornjoj strani i uhom pri dnu. No u sredini se nalazio najbolji dio - šareni ekran na kojem možeš vidjeti s kim pričaš, ali i mnoge druge zabavne stvari. Pri tome se njime moglo i loptati. Ubrzo su svi građani htjeli baltafon, premda bi ih zasmetalo ako iz usta proviri jezik ili pljuckaju dok govore. No, bila je to sitnica koju je Baltazar obećao riješiti.

Bilo na kanalima:

HTV3  HTV2  SLO1  Nova World  NOVA TV  MiniTV  RT Vojvodina 2  RT Vojvodina 1  POP TV  KANAL A  

PREPORUKE
 • Bakugan (2018)

  nedjelja
  image
  Crtana serija prati priču o prijateljima kojima čarobne karte doslovno padnu s neba i pozivaju ih da sudjeluju u igri zvanoj Bakugan.
 • Taffy (2017)

  nedjelja
  image
  Lukavi rakun pretvara se da je mačak kako bi se o njemu brinula draga bogata gospođa. Nju je možda prevario, ali ne i njezinog psa. Dobrodošli na imanje Milijun...
 • Poštar Pat: Specijalne poštanske usluge (2008)

  nedjelja
  image
  Poštar Pet se vraća natrag na ekran sa novim avanturama, u kojima ponovo možete da vidite njegovog starog i vernog prijatelja Džesa, i možete da se upoznate sa...
 • Dinotrux Supercharged (2017)

  nedjelja
  image
  In this new season of dinotrux Ty and the others meet new friends as well as face new challenges both normal and supercharged.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.