U „Otvorenim vratima“ porodica Anđelić-Jakovljević bori se protiv kiča i šunda. Saznajemo zašto se Keti poziva na prava deteta i povelju UN, kakvu pozorišnu predstavu pravi Cakana i zašto je ljudima ulaz zabranjen, šta se dogodi kada nam u goste dođe literarni junak i može li lektira da ubije, da li postoje Parakulturne formacije i čemu služe, zašto je Dragoslav osnovao gerilski pokret i ko mu se priključio, da li su naši junaci osvedočeni borci protiv tabloidizacije ili prave Tabloid? I da li Tito može da bude mito? Koji su Batini predlozi za rekonstrukciju Vlade, a koje su Vojine traume iz detinjstva: zašto Ana traži pravo na povraćanje u svom intimnom prostoru, ko je ujka Tomina ljubav iz mladosti, a koga je Voja hteo da oženi, kako su Ugrinović i Leta postali kumovi, da li život nije bajka i konačno: šta je rasplakalo Milicu?

Bilo na kanalima:

Prva Plus  O2  Prva  RTRS  RTS SAT  TV NOVA  TV Istra  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Binny i duh (2013)

ponedjeljak
image
A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.

Brooklyn 99 (2013)

ponedjeljak
image
U novoj, dvama Zlatnim globusima nagrađenoj humorističnoj seriji (najbolja humoristična serija i najbolji glumac) pratimo darovitog i ležernog detektiva te...

Bella i Buldozi (2015)

ponedjeljak
image
Follows a perky head cheerleader named Bella whose life in Texas takes an unexpected twist when she becomes the new quarterback for her school team, the Bulldogs.

Stuck in the Middle (2016)

ponedjeljak
image
Radnja serije je smještena u Massachusetts u izmišljeni grad Marshport i prati avanture obitelji Diaz. Najveći naglasak je na srednje od sedmero djece, Harley...
TOP LISTE

Prijavi se