Ocjena korisnika: 7.8/10
(4 glasa)

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene.

Koncepcija emisije, jedan dan u životu, dakle mnogo lokacija na kojima se snima, brojna putovanja po zemlji i inostranstvu, zanimljivi događaji, koncerti, premijere i pozorišne predstave, stvorili su specifičan žanr- intervju u dokumentarnoj formi. Sve to privuklo je gledaoce koji na mail adresu tvlica@yahoo.com šalju pisma iz zemlje i svih krajeva sveta gde emisiju gledaju posredstvom Satelitskog programa RTS.

Gosti u emisiji govore o odrastanju, poslu kojim se bave, ali i o tome kako su preživeli teške godine u zemlji, kako su prošli kroz bombardovanje, čekali u redovima za vize i imali iste probleme baš kao sav normalan svet.

Od 2007. godine emisije se čuvaju u Jugoslovenskoj kinoteci kao , za sada, jedini tv serijal u ovoj arhivi.

Za emisiju "TV lica... kao sav normalan svet" autorka je dobila prestižnu nagradu Zlatni beočug za doprinos kulturi u 2008. godini.

Emitira se na kanalima:

RTS1  RTS SVET  RTS3  RTS2  

Sljedeće epizode:

subota
13:45
TV lica ... kao sav normalan svet: Miodrag Miki Krstović
nedjelja
04:07
TV lica: Miodrag Miki Krstović...kao sav normalan svet, zabavni program ®
nedjelja
04:37
TV lica... kao sav normalan svet
danas
21:00
TV lica: Neno Belan
danas
04:40
TV lica: Neno Belan ®
sutra
12:20
TV lica: Neno Belan ®
četvrtak
11:20
TV lica: Miodrag Miki Krstović
petak
02:25
TV lica... kao sav normalan svet
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.