Poznato je da su djeca oduvijek voljela priču, priču koja ih vodi u svjetove mašte, budi emocije i uči ih razlikovati dobro i zlo, priču koja ih odgaja.

U novom serijalu HRT-a upravo to smo i željeli: odabirom priznatih domaćih i stranih autora pružiti djeci ono najbolje i od djetinjstva ih u maštanja uvesti kroz dobru i kvalitetnu literaturu. Tako ćemo u seriji "PSSSST... PRIČA!" pričati priče klasičnih autora poput Grimma, H. C. Andersena, bajke raznih naroda i narodnosti, suvremenih autora poput Ane Đokić, Zorana Pongrašića, Mladena Kopjara, Sanje Lovrenčić, Silvije Šesto, Sanje Pilić, Jasminke Tihi Stepanić, Željke Horvat Vukelje, Sanje Polak, i mnogih drugih.

Naravno, vrlo je važan onaj koji djeci pripovijeda priče, a u "PSSST... PRIČI" to će raditi naši priznati glumci: Nataša Janjić, Franjo Dijak, Darija Knez Rukavina, Hrvoje Kečkeš i Hana Hegedušić.

Nova će se serija prikazivati ove jeseni na Drugom programu dva puta na tjedan i vjerujemo da će djeca, ali i odrasli, uživati u pričama koje smo s veseljem za njih pripremili. Uz njih će svaku priču pratiti i znatiželjni miš i mišica, a tko bude pažljivo gledao, otkrit će još mnogo animacija nagrađivane ilustratorice Ivane Guljašević.

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV2  

PREPORUKE
  • Dreamy Nights

    image
    Flowers, Ocean, Magic Stars, Songs & Rhymes, Night Sky.
  • Moon and Stars

    image
    Starry Nights, Sky, Magic Stars, Milky Way, Songs & Rhymes, Ocean
  • Mirelica Pričalica

    image
    Dječju emisiju Mirelica Pričalica emitiramo svakodnevno. U društvu s djevojčicama, dječacima, a ponekad i njihovim kućnim ljubimcima, Mirela Zijadić čita bajke...
  • BabyTV's night time melodies

    image
    Ocean, Moonlight, Good Night, Shooting Star, Songs & Rhymes, Starry Nights, Ocean
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.